Какво е предсказала Ванга за 2022 година

Предсказанията на Баба Ванга за новата 2022 година

Предсказанията на Ванга за 2022 г.

Баба Ванга е известна с това, че е предсказала мнозина събития, преди те да се случат. Някой от тези, които вече сме видели включват: трагедията на 11 септември 2001 г. в САЩ, аварията в Чернобил, смъртта на принцеса Даяна и много други.

Според изследователите на известната ясновидка, 85% от нейните предсказания са изпълнени до днес.

Какво е предсказала Ванга за 2022 година
Какво е предсказала Ванга за 2022 година

Баба Ванга е родена през 1911 г. и истинското й име е Вангелия Пандева Гущерова. Когато била на 12 години, загубила зрението си вследствие на внезапна буря, при която е грабната от силен вятър и след дълго търсене бива открита, затрупана с камъни и пръст в една нива.

През 1996 г. Баба Ванга умира на 85-годишна възраст. С течение на годините са написани няколко книги за предсказанията и живота й.

За предстоящата 2022 година, Баба Ванга предвижда множество природни бедствия, които ще сполетят човечеството, неочаквани политически промени и възможни войни.

Ето и предсказанията на Ванга за 2022 г: 

Липса на питейна вода

Замърсяването ще бъде огромно, а питейната вода ще бъде още по-важен ресурс в световен мащаб, цената й ще скочи, защото нейното намиране ще бъде трудно.

Смъртоносен вирус, открит в ледник

Поради глобалното затопляне ледниците се топят и учените ще открият опасен вирус, който много бързо ще се разпространи. Това ще доведе до смърт на мнозина животни и хора.

Ще взаимодействаме с интелигентни същества от други планети

Извънземни кораби ще атакуват Земята, ще вземат хората в плен.

Земята ще е застрашена от суша и наводнения

През 2022 г. САЩ ще регистрират най-тежката суша в историята на метеорологичните и климатичните рекорди. Голям брой страни ще имат унищожени посеви, пожари ще горят в горите, реките ще намалят потоците си.

Другата част на земното кълбо ще страда от много дъждове. Столицата на Китай, Пекин, е превзета от водната стихия, при която стотици хора ще загинат. Дъждовете няма да пощадят и Япония, а гладът ще опустоши най-бедните части на африканския континент.

Виртуални реалности, в които можем да се загубим напълно

Много време прекарано в тези виртуални реалности има вероятност да доведе до нарушения на паметта и ученето и да превърне хората в истински зомбита.

Човечеството ще бъде засегнато от тежък глад поради изменението на климата

Ще се наложи хората да ядат листа, бръмари и кал, за да оцелеят. Случващото се на всички континенти е подобно на това, което гледаме във филмите на ужасите.

Нахлуването на скакалци от Африка ще засегне зърнените култури и ще доведе до гладуване на населението, което също ще доведе до въоръжен конфликт между нациите.

Източник: edna.bg

Не пропускайте да видите и ⤵️

73 житейски съвета на Ванга за добър живот
Кои предмети трябва да притежаваме за късмет според Ванга?
Мъдри думи на Баба Ванга
Предсказания на Ванга за България

Back to top button