Какво здраве ни очаква през февруари

Вижте вашия здравен хороскоп

Здравен хороскоп през февруари

Здравният хороскоп е нещо твърде относително. За всеки човек си има индивидуален, но има и някои общи неща, отнасящи се за хората с добро здраве. А и звездите могат да покажат в каква насока да внимаваме и да имаме едно на ум.

Какво здраве ни очаква през февруари
Какво здраве ни очаква през февруари

Овен

Представителите на зодията да отидат на козметик или на фризьор, да спазват диета. Възможно е да ги обхване безпричинна тревога. Тя ще изчезне, ако овладеят негативните емоции.

Свързани статии

В средата на месеца ще усетят проблеми с опорно-двигателния апарат, затова е добра идея да отидат на масаж.

Телец

Представителите на зодията да пазят нервната си система. Стресът и конфликтите с околните може да предизвикат хипертонична криза.

Да се пазят от енергийни вампири. Ако са спокойни, неприятностите ще ги подминат. Не е изключено да се разболеят от грип в средата на месеца.

Близнаци

Шестото им чувство в началото на месеца ще бъде силно. Вътршният им глас ще им каже какво е важно за тялото, кога трябва да отпуснат и кога да тренират. Периодът е благоприятен за премахване на причините за дълбокия страх, който ги е обзел.

Психотерапията ще им дойде добре. Да се разхождат повече на чист въздух, да обърнат внимание на гърба си.

Рак

Представителите на тази зодия трябва да увеличат физическата си активност в началото на месеца – да се разхождат редовно сред природата, да ходят на танци и т н. Така ще се чувстват по-добре физически и психически. Не бива да отлагат посещението при зъболекар.

Лъв

Представителите на зодията не трябва да се страхуват от промените в началото на месеца. Препоръчително е да избягват дискомфорта от всякакъв характер в средата на месеца. Време е да отслабнат. В края на месеца – разкрасителни процедури и спа.

Дева

Началото на месеца ще донесе физически дискомфорт. Вината за това е стара контузия. За да не усложнят проблемите си, трябва да сведат до минимум физическата си активност.

Възможни са тревоги, свързани със здравето. Трябва да се отпуснат, да отидат на танци или да медитират.

Везни

Трябва да се пазят от вирусни инфекции в началото на месеца. В средата на февруари могат да започнат да тренират активно – да ходят на фитнес или на танци.

Спортът не само ще ги укрепи физически, но и ще подобри настроението им. Да спазват диета. Към края на февруари трябва да избягват конфликтните ситуации и стреса.

Скорпион

Възможни са хипертонични кризи. За да се справят с проблемите, трябва да спортуват, да започнат да се хранят здравословно и да се отърват от вредните си навици. Разходките на чист въздух също помагат.

Ако се появява честа болка в областта на гърдите, може би трябва да се консултират с кардиолог.

Стрелец

Не трябва да прекаляват с нищо този месец. В противен случай ги очаква нервен срив. А за да се преборят с него, може дори да им се наложи да приемат медикаменти. В средата на месеца ще се обади и храносмилателнатата им система. Затова е добре да променят диетата си и да избягват пърженото, бързите храни и полуфабрикатите.

Козирог

Представителите на тази зодия в средата на месеца не бива да прекаляват с кафето и черния чай. Тези напитки ще повлияят зле на нервната им система – ще станат раздразнителни, сприхави и мрачни. Затова е добре да ги заменят с прясно изцедени сокове или с минерална вода. Краят на месеца е подходящ за спорт.

Водолей

Представителите на тази зодия ще са в лошо настроение в началото на месеца. В средата на месеца да спортуват по-често, да слушат релаксираща музика, да се разхождат на чист въздух и да се подложат на ароматерапия. В края на февруари – процедури за разкрасяване. 

Риби

Представителите на тази зодия трябва да излизат по-често. Не бива да отказват покани от приятели само защото се налага да излязат от зоната си на домашен комфорт.

В средата на месеца се налага добре да разпределят енергията и времето си. Време е да се преборят с мързела си и да се погрижат за бизнеса.

Не пропускайте да видите и ⤵️
Здравето на зодиакалните знаци
Здравето зависи от месеца на раждане
Зодиите и дълголетието
Алкохола и зодиите

🌙Съновник
🌀Колело на късмета
☘️Късметче за деня
♥️Вижте любовния си хороскоп за деня
🌞Вижте хороскопа си деня
♥️Любовна съвместимост между зодиите
♥️♠️Изтеглете си любовна карта таро
☘️♥️Изтеглете си любовно късметче за деня
📖Мъдрост на деня

Back to top button