Камби, пълнени със зрял фасул и кайма

ИНФОРМАЦИЯ

Камби, пълнени със зрял фасул и кайма

Не пропускайте да опитате тези вкусни камби, пълнени със зрял фасул и кайма. Ето и как да си ги приготвите:

  • Подготовка

    30 м
  • Готвене

    60 м
  • Готово след

    90 м
Натиснете иконата с хронометъра за да стартирате брояча
порции

СЪСТАВКИ

Камби, пълнени със зрял фасул и кайма
Камби, пълнени със зрял фасул и кайма

ИНСТРУКЦИИ

СТЪПКА 1

В загрята мазнина слагаме ситно нарязан лук и каймата. Задушаваме ги и към тях прибавяме черният и червеният пипер, доматеното пюре, размито с малко вода, и сварения предварително фасул.

СТЪПКА 2

Камбите се почистват от семките и се пекат, като предварително се набождат с вилица , пълнят се със сместа. Нареждат се в тавичка и се заливат с останалата мазнина.

СТЪПКА 3

Пекат се в силна фурна. Поднасят се с предварително подготвен бешамелов сос, поръсен с магданоз.

Хранителни Факти
Камби, пълнени със зрял фасул и кайма
Количество за порция
Калории 680 Калории от мазнини 468
% от препоръчителния дневен прием*
Общо кол. мазнини 52g 80%
Наситени мазнини 11g 55%
Полинаситени мазнини 18g
Мононаситени мазнини 20g
Холестерол 48mg 16%
Натрий 1105mg 46%
Калий 1338mg 38%
Общо въглехидрати 42g 14%
Фибри 12g 48%
Захари 17g
Протеин 16g 32%
Витамин A 77%
Витамин C 769%
Калции 8%
Желязо 19%
* Процента дневен прием е базиран на 2000 калории на ден.
Back to top button