Линия на семейството

Гледане на ръка – Линия на семейството

 

Значение на линията на семейството
Значение на линията на семейството

Линията на семейството (също на любовния живот, на връзките), отразява ситуация от семейния ви живот, любовните ви връзки, времето за женитба както и вашето отношение към любовта. Тя се намира под основата на малкия пръст, точно над линията на сърцето. Броя на линиите на семейството варира при различните хора. Някои имат само една, други няколко. А ноякои нямат изобщо такава линия. Най-дългата от тези линии (ако са няколко) се ползва при гледането на ръка.

Свързани статии

Големината, формата, разклоненията, островите, веригите и броя на линиите показват различни неща за вашия семеен живот. Следвайте насоките по-долу за да откриете какво показва вашата линия. Не се отчайвайте ако линията не е идеална, тя се променя докато вие трупате опит.

Големина

Права и дълга

Права и дълга линия показва дълбока и дълга любов. Означава, че сте страстни, нежни и обикновено имате щастливо семейство. Ако имате само една линия която е дълбока и дълга, близко до или докосва линията на слънцето, показва, че не само се наслаждавате на щастлив брак, но също имате и доста добра кариера след като сте станали семейни.(фиг. 1)

Линия на семейството - Права
фиг.1 Линия на семейството – Права

Къса

Ако линията е къса, показва липса на страст към обратния пол. Ако е плитка, означава, че сте нетърпеливи в стремежа си към обратния пол и е трудно да изпитате дълбока любов и привързаност. Повечето пъти, ако имате такъв тип линия, вероятно ще се омъжите късно. (фиг. 2)

Линия на семейството Къса
фиг.2 Линия на семейството Къса

Извита

Извита надолу

Ако линията на семейството е извита надолу в края (фиг. 3), това не е добър знак. Вероятно партньорът ви ще умре преди вас. Ако завива надолу изведнъж, партньорът ви може да почине при инцидент. Друга възможност е да се извива надолу и да докосва линията на сърцето. Това показа кризи в брака и семейството и личностни конфликти с партньора. Възможно е разделяне или развод.

Линия на семейството - Извита надолу
фиг.3 Линия на семейството – Извита надолу
Извита нагоре

Ако е извита нагоре в края (фиг. 4), това показва постоянност в любовта и отдаденост на семейството. Обикновено не трябва да се притеснявате относно партньора си и може да имате хубав и богат живот. Добре се координирате и се радвате на щастлив брак. Колкото по-нагоре отива толкова по-щастливи ще бъдете.

Линия на семейството - Извита нагоре
фиг.4 Линия на семейството – Извита нагоре
Назъбена

Ако линията е назъбена в началото и има формата на „Y“, не е добър знак. Това показва раздяла или развод. Ако не много назъбването не е много голямо, ситуацията не е чак толкова лоша и раздялата вероятно ще е кратка. Така, че това е и знак за събиране след известно време. (фиг. 5)

Линия на семейството - Y образна
фиг.5 Линия на семейството – Y образна

Ако линията има разделения в края, показва кризи в брака и раздяла. Може да прекарате целия си живот в лутане. Също така може да страдате и от лошо храносмилане. Като допълнение – кариерата ви може да не е задоволителна до навършването на 55 години. (фиг. 6)

Линия на семейството - разделена в края
фиг.6 Линия на семейството – разделена в края

Острови

Островите показват психологическа несъвместимост с партньора или конфликт със семейството. Ако острова се появява в началото на линията, показва че нещата може да не бъдат гладки в любовта ви преди брака. (фиг. 7)

Линия на семейството - остров в началото
фиг.7 Линия на семейството – остров в началото

Остров в средата е индикация за обрати в любовта. (фиг. 8)

Линия на семейството - остров в средата
фиг.8 Линия на семейството – остров в средата

Ако острова е в края на линията, показва проблеми след брака. (фиг. 9)
Много острови означават неблагоприятна любовна връзка и брак.

Линия на семейството - Остров в края
фиг.9 Линия на семейството – Остров в края

Скара

Скарата означава, че ще има големи падения и възходи в семейния ви живот. Може да имате доста необичайна сексуалност. Самотните с подобна линия трудно ще намерят добър партньор, а семейните лесно ще се разделят през средната си възраст.

Линия на семейството - Скара
фиг.10 Линия на семейството – Скара

Застъпване на линиите

Ако имате няколко безразборно покриващи се линии с различни дължини, показва, че няма да имате идеална връзка или брак. Ако сте омъжени, показва, че партньорът ви вероятно има афера с някой друг. Особено след преминаване на средната възраст, живота ви ще е доста труден. През късните ви години може да страдате от хипертензия или диабет.

Линия на семейството - няколко припокриващи се
фиг.11 Линия на семейството – няколко припокриващи се

Къса линия отгоре или отдолу

Ако има къси линии отгоре или отдолу на линията на семейството, тов показва много кавги, трудна любовна връзка и че сте инатливи по природа. Също така лесно се разболявате.

Линия на семейството - къса линия отгоре
фиг.12 Линия на семейството – къса линия отгоре

Вълнообразна или на верига

Ако линията на семейството ви е вълнообразна (фиг. 13) или на верига (фиг. 14), вие ще се сблъсквате с недоброжелатели и ще страдате от емоционални и брачни кризи. Обикновено сте упорите безсърдечни, и не изпитвате никаква носталгия, което ще е причина за раздяла или развод. Трудно ви е да постигнете големи успехи в живота си.

Линия на семейството - Вълнообразна
фиг.13 Линия на семейството – Вълнообразна

Линия на семейството - на верига
фиг.14 Линия на семейството – на верига

Значение на броя на линиите

Без линии на семейството

Ако нямате линия на семейството, означава, че нямате желание за любов. Не се интересувате или не намирате за интересен обратния пол. Не обръщате голямо внимание на сватбата и не сте сексуални. Повече се фокусирате върху хобитата си или кариерата. Ако сте по-млади от 20, може и да нямате такава линия. Докато остарявате и имате повече контакти с другия пол, тази линия може да се появи, най-честия случай е да не се интересувате от партньора си.

Само една линия

Ако имате само една линия, която е ясна, ще откриете идеалната връзка която да завърши със сватба и ще живеете щастливо с партньора си през остатъка от живота. Ако линията е дълга и без допълнителни линии, това показва стабилна и дълготрайна връзка.

Повече от една линия

Като цяло, повечето хора имат повече от една линия. Не е правилно да се смята, че това означава, че всяка една от тях се отнася за отделен брак.

Две линии

Някой хора обясняват че повече от една линия означава, че притежателя им ще има 2 брака. Всъщност това не е така. Повечето хора имат по две. Стига линиите да са дълбоки, ясни и с червен цвят, притежателите им ще имат стабилен брак.

Ако имате 2 паралелни линии със същата дължина, означава труден брак. (фиг. 15)

Линия на семейството - 2 линии
фиг.15 Линия на семейството – 2 линии

Ако имате 2 паралелни линии с различна дължина, това означава че лесно попадате в любовни триъгълници. (фиг. 16)

Линия на семейството - паралелни
фиг.16 Линия на семейството – паралелни

Ако 2те линии (едната дълга другата къса) не са паралелни, показва развод или раздяла. (фиг. 17)

Линия на семейството - 2 линии не паралелни
фиг.17 Линия на семейството – 2 линии не паралелни

Три линии на семейството

Три линии означават смесени емоции и слабо целомъдрие. Ако имате 3 имате лоша концепция за живота. Обикновено сте надарени, романтични и страстни към срещуположния пол. Ако не успеете да впрегнете мъдростта си, ще имате проблеми в любовния живот. (фиг. 18)

Линия на семейството - 3 линии
фиг.18 Линия на семейството – 3 линии

Четири линии

Ако имате 4 дълги линии, това показва, че сте романтична натура. Обикновено не сте доволни от това да имате безметежен живот, така че сте склонни да имате много любовни афери. (фиг 16)

Линия на семейството - 4 линии
фиг.19 Линия на семейството – 4 линии

Ако имате повече от 6 линии и нито една не може да се определи като водеща, това показва доста комплексен семеен живот. Ако линиите са дълги, показва че трудно ще си изберете партньор. Обикновено имате завишени изисквания към любовта и изпитвате доста напрежение в живота си.

Вижте още ⤵️
Линия на децата – гледане на ръка
Линия на сърцето (линия на любовта)
Линия на здравето

Back to top button